Kapok Aloe Vera Soft Vzglavnik
Klasičen vzglavnik je oplemeniten z Aloe vero in Kapokom za nežno in udobno podporo glavi. Ker preprečuje pregrevanje telesa in zadrževanje vlage na njem je ta vzglavnik odlična izbira za vse, ki se prekomerno potijo.

Primeren je za vse spalne položaje, saj lahko višino in mehkobo vzglavnika individualno prilagajate svojim potrebam.CENA 49,90€
· Brezplačno svetovanje in naročilo na 080 34 90
Naravno in okolju prijazno
Kapok preja je ena redkih gozdnih proizvodov, ki je 100% organska in pri svoji rasti, proizvodnji ter uporabi nima škodljivega vpliva na okolje. Za rast kapoka ni potrebna uporaba kemičnih sredstev zato ne vsebuje škodljivih snovi za zdravje. Vlakna kapoka so izjemno obstojna, saj njegova močna vlakna zagotavljajo daljšo dobo uporabe.

Primeren za vse spalne položaje: na boku, na hrbtu in trebuhu
Zadrga v prevleki vzglavnika vam omogoča, da si prilagodite njegovo višino oz. mehkobo. Odlično se prilagodi posameznikovim potrebam, saj z odvzemom in dodajanjem polnila nudi idealno podporo vsem, ki pogosto menjate spalni položaj.

Negovalni učinek Aloe vera
Premaz bombažne tkanine odeje je obogaten z Aloe vero, zato nudi občutek mehkobe in popolnega udobja. Vzglavnik z Aloe Vera pomirja k alergijam nagnjeno kožo ter deluje antibakterijsko in antistresno, poleg tega pa tkanino poživi, zgladi in poskrbi za bolj naravno in prijetno spalno okolje.

Svež spanec brez odvečne vlage
Vzglavnik velikosti 60x80 cm je polnjen v vlakni Feel-Well, ki se ponašajo z dobrimi termo regulativnimi lastnostmi. Tako bo vaše spalno okolje ostalo higienično in čisto vse letne čase.

Odlična izbira za vse, ki trpijo zaradi alergij
Vzglavnik priporočamo vsem, ki imate radi puhasto udobje, pa se zaradi občutljivosti ne smete pokrivati s pernato odejo. Vlakna so naravni antialergik ter ne privlačijo prahu in pršic.

Embalaža za učinkovito shranjevanje
Vzglavnik je shranjen v embalaži za večkratno uporabo, ki jo lahko ponovno uporabite. Tako lahko vzglavnik učinkovito in varno shranite, ter prenašate na druge lokacije.

Lahko vzdrževanje
Vzglavnik lahko previdno perete na 40°C. Po pranju ga pretresite, poravnajte in pred naslednjo uporabo temeljito posušite na ravni površini. Vrhunski materiali in skrbna izdelava zagotavljajo, da bo ohranjal svojo obliko in mehkobo.

Slovenski proizvod izdelan s skrbno izbranimi materiali - STANDARD 100 by OEKO-TEX®
Sestava prešite prevleke:
Tkanina / prevleka: 100 % bombaž s premazom Aloe vera
Polnilo / prevleka: 90 % tencel, 10 % kapok

Sestava jedra:
Notranje polnilo: 100 % Feel-Well kroglice

Vzdrževanje:


Plačilo po povzetju
Možnost plačila na obroke – svetovalec vas glede možnosti obročnega poslovanja pokliče na vašo tel. št.


Izpolnite obrazec za povpraševanje in naš svetovalec vas bo v najkrajšem času poklical na vašo tel. št.

  • *Po oddaji povpraševanja vas bo poklical Noxano svetovalec, za potrditev naročila in več informacij o izdelku.

Poglejte še: