Odeja Kapok Aloe Vera Double
Dvojna odeja Kapok Aloe vera je izjemno mehka in zračna odeja primerna za vse letne čase.
Prejmete kar 3 odeje v 1:
- Kapok-Aloe vera Light odeja je primerna za poletje
- Kapok-Aloe vera Medium odeja je primerna za pomladne dni
- obe odeji speti skupaj pa sta namenjeni zimskemu času.


CENA: 119,60€
· Brezplačno svetovanje in naročilo na 080 34 90
Tri odeje v eni Odeja je primerna za uporabo v vseh letnih časih. Za toplejše letne čase uporabljate lahko, v prehodnih obdobjih pa se pokrivate s srednje toplo odejo. Ko vam je res hladno, spnete obe odeji skupaj in uživate v njuni toploti.

Trpežno vlakno naravnega izvora Vlakna kapoka so izjemno obstojna, kar pomeni, da dolgotrajno ohranijo svoje lastnosti in obliko. Ustvarjajo čudovito, zdravo spalno klimo ter omogočajo sproščujoče spanje brez stresa.

Nova viskozna vlakna izboljšajo termoregulacijo - zagotavljajo svež spanec brez odvečne vlage Nova viskozna vlakna kapoka zagotavljajo še več mehkobe in udobja. So izredno obstojna in higroskopna zato zagotavljajo optimalno prehajanje odvečne vlage v zrak brez obremenjevanja spalnega ozračja. Tako bo vaše spalno okolje ostalo higienično in čisto vse letne čase.

Odlična izbira za vse, ki trpijo zaradi alergij Odejo priporočamo vsem, ki imate radi puhasto udobje, pa se zaradi občutljivosti ne smete pokrivati s pernato odejo. Vlakna so naravni antialergik ter ne privlačijo prahu in pršic.

Prešita odeja zagotavlja, da polnilo ohranja svoje mesto tudi po pranju.

Embalaža za učinkovito shranjevanje Odeja je shranjena v embalaži za večkratno uporabo, ki jo lahko ponovno uporabite. Tako lahko odejo učinkovito in varno shranite, ter prenašate na druge lokacije.

Čudovita lahkotnost Odejo priporočamo za prehodne mesece in vsem, ki pozimi spite v ogrevanih prostorih. V polnilu so Feel-Well vlakna, ki slovijo po svoji zračnosti in voljnosti in nudijo prijetno toploto brez pregrevanja telesa. Primerno gosto prešitje zagotavlja, da polnilo ohranja svoje mesto tudi po pranju.

Slovenski proizvod izdelan s skrbno izbranimi materiali - STANDARD 100 by OEKO-TEX®
Tkanina:
100 % bombaž s premazom Aloe vera

Polnilo:
90 % tencel, 10 % kapok (300g/m2)

Mere: 140x200

Vzdrževanje:Plačilo po povzetju
Možnost plačila na obroke – svetovalec vas glede možnosti obročnega poslovanja pokliče na vašo tel. št.

Izpolnite obrazec za povpraševanje in naš svetovalec vas bo v najkrajšem času poklical na vašo tel. št.

  • *Po oddaji povpraševanja vas bo poklical Noxano svetovalec, za potrditev naročila in več informacij o izdelku.

Poglejte še: