Odeja Medico-Lux

Izredno lahka in zračna odeja je izdelana iz visokokvalitetne mikrotkanine.

Zanjo je značilna čudovita mehkoba, prijetnost na dotik in sposobnost akumulacije toplote. Odeja je primerna za uporabo v prehodnih obdobjih in za vse, ki pozimi spite v ogrevanih spalnicah.

CENA: 49,90€
· Brezplačno svetovanje in naročilo na 080 34 90
Puhasta mehkoba za alergike in astmatike Polnilo je klinično preizkušeno in ga zaradi izjemnih karakteristik priporočamo vsem, ki imajo težave z astmo in alergijo. Poleg tega lahko odejo perete na 60°C in s tem sami ohranjate njeno čistost in higieno. Toplo jo priporočamo vsem, ki imate radi puhasto udobje, pa vam alergije in astma omejujejo izbiro primerne odeje.

Lahko vzdrževanje Odejo lahko perete na 60°C. Natančno in domišljeno prešitje zagotavlja, da bo polnilo tudi po pranju ostalo na svojem mestu. Po pranju odejo dobro pretresite in poravnajte ter pred ponovno uporabo temeljito posušite na ravni površini..

Svež spanec brez odvečne vlage Odeja je polnjena z Feel-Well vlakni, ki se ponašajo z dobrimi termo regulativnimi lastnostmi. Tako bo vaše spalno okolje ostalo higienično in čisto vse letne čase.

Embalaža za učinkovito shranjevanje Odeja je shranjena v embalaži za večkratno uporabo, ki jo lahko ponovno uporabite. Tako lahko odejo učinkovito in varno shranite, ter prenašate na druge lokacije.

Embalaža za učinkovito shranjevanje Odeja je shranjena v embalaži za večkratno uporabo, ki jo lahko ponovno uporabite. Tako lahko odejo učinkovito in varno shranite, ter prenašate na druge lokacije.

Slovenski proizvod izdelan s skrbno izbranimi materiali - STANDARD 100 by OEKO-TEX®
Tkanina:
100 % mikrovlakna

Polnilo:
100 % poliester - Feel-Well vlakna (300g/m2)

Mere: 140x200

Vzdrževanje:


Plačilo po povzetju
Možnost plačila na obroke – svetovalec vas glede možnosti obročnega poslovanja pokliče na vašo tel. št.

Izpolnite obrazec za povpraševanje in naš svetovalec vas bo v najkrajšem času poklical na vašo tel. št.

  • *Po oddaji povpraševanja vas bo poklical Noxano svetovalec, za potrditev naročila in več informacij o izdelku.

Poglejte še: